SwiftKey Keyboard ile android cihazınızda yazma hızınıza şaşıracaksınız. SwiftKey Keyboard’da yazı ve mesajlarınızı hızlı ve hatasız yazmak hiç de zor değil.

SwiftKey Keyboard ne işe yarar, farkı nedir?


  • SwiftKey Keyboard göndermiş olduğunuz eski smslerden-Twitter ve Facebook hesaplarınızdan sizinmesaj yazma şeklinizi ve sıklıkla kullandığınız kelimeleri kaydeder. Sadece o kelimenin ilk harflerinizi yazdığınızda ne yazmak istediğinizi anlar.

  • Flow özelliği ile klavye üzerinde parmağınızı kaydırarak yazmanızı sağlar.

  • Swiftkey Keyboard android cihazınızın klavyesinden farklı olarak tema değiştirme olanağı sunar.

  • SwiftKey Keyboard’u tamamen Türkçe desteği ile kullanabilirsiniz.

SwiftKey Keyboard android uygulamasını kurduktan sonra uygulamaya girerek varsayılan klavye seçeneğinizi ayarladıktan sonra cihazınızın klavyesi artık SwiftKey Keyboard klavye ile değiştiriliyor. İşin ayarları yapma kısmı kalıyor.

Öncelikle dil seçimini Türkçe olarak ayarlayın. Uygulamanın varsayılan teması hoşunuza gitmezse temalar arasından birini seçerek değiştirin tavsiyemiz “koyu” isimli temadır. Ardından kişiselleştirme bölümünden “sms’ den öğren” butonuna basarak uygulamanın sağladığı kolaylıklardan faydalanmaya başlayabilirsiniz. Sonraki adımda kaydırarak mı yoksa basarak mı yazmak istediğinize karar verip “flow” özelliğini etkinleştirin veya devre dışı bırakın. Yapacağınız son ayarlar ise gelişmiş bölümünde olan seçenekleri dilediğinizce ayarlamak olur.

Son olarak bir tavsiye daha verecek olursak ayarların gelişmiş kısmında bulunan “yatay tuş yüksekliğini” büyük olarak ayarlayıp, “dikey tuş yüksekliğini ise normal olarak ayarlarsanız klavyedeki tuşların biraz daha büyükgörünmesini sağlayabilirsiniz.







Özellikler:




Güncelleme: 4 Haziran 2014 

Boyutu: 23Mb

Geçerli Sürüm: 4.5.0.68 

Android sürümü: 2.2 ve daha yüksek





Resimler:














Apk:





0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top